Marjolein Wouters

   de basis van verbindingEven voorstellen!


Mijn naam is Marjolein Wouters en ik woon samen met Maarten en onze 3 dochters in het Groene Hart. Met veel passie en zorgvuldigheid geef ik invulling aan mijn werk als Driehoeksconsulente, trainer en teamcoach.


17 jaar geleden ben ik als leerling begonnen in de gehandicaptenzorg waarna ik meerdere rollen en functies heb mogen vervullen waaronder Driehoekskundetrainer en coach.


In de loop der jaren was het tijd voor een nieuwe uitdaging en heb ik de overstap gemaakt naar de Verpleeghuiszorg. Daar heb ik mij verder ontwikkeld als Driehoeksconsulente en teamcoach.
Tijdens die periode heb ik de vertaling van Samenwerken in de Driehoek gemaakt naar de ouderenzorg en dit in meerdere organisaties mogen implementeren. 

Kwaliteit van zorg is voor mij altijd het uitgangspunt. Een cliënt/bewoner en het netwerk vanuit nieuwsgierigheid echt willen leren kennen. Vanuit gevoel de verbinding aangaan! Ik word blij van mensen in de praktijk uitdagen om anders naar de dagelijkse zorg te kijken en de impact die zij in iemands leven kunnen maken. Ik stel graag de vraag; Klopt het wel wat we doen?

Het feit dat ik jaren in de zorg heb gewerkt met cliënten/bewoners, de familie, een team en andere ondersteuners maakt mij een praktische trainer die de theorie in simpele taal overbrengt met veel voorbeelden uit eigen ervaring en ruimte voor creatieve invulling.